View Full Version : Satzen???
henric
05-05-2011, 11:23 AM
Salut Ime...Stiu ca ai un model 500 Nat...vroiam sa stiu daca ai aceleasi probleme ca modelele 300-500 standard,probleme cu conectia la servarul lor...sau iesti privat...
O zi placuta..:thumbsup:
sint pe public.
am citit despre multi care au reboot boxul si apoi au pirdut conectia.
numai ce am sfirsit de inlocuit niste cabluri si dupa power off/on, s-a conectat si merge bine.
nu stiu daca se datoreste programului de nativa sau astazi am eu noroc !!!
a aparut fila 2.10 pentru public care a fixat problema conectiei.
henric
05-08-2011, 01:47 AM
Pentru 300 e un program nou care a rezolvat problema conectiei,nu stiu Pt.500..Sper ca te vei uita la gala de box....
O seara placuta.
henric
05-08-2011, 01:50 AM
a aparut fila 2.10 pentru public care a fixat problema conectiei.
Ne-am raspuns in acelasi timp.....
sint interesat de derbyul de miine: chelsea - manchester u.
roflorea
05-21-2011, 03:59 PM
nu mai prind tvri pe 97w de la sfarsitul lunii martie/2011.a disparut misterios la miez de noapte,fara ploaie fara vant.
am verificat boxa cu alta boxa,lnb-ul cu altu' identic.prind totul cum era cu exceptia la 12152h20000
am tras de antena sus-jos,stanga-dreapta in toate pozitiile si nimic. stie cineva ceva?
am trimis mail la tvri dar nu sufla un cuvant inapoi si mie scarba de asa atitudine.
va rog, raspundeti daca stiti ceva!
henric
05-21-2011, 10:11 PM
nu mai prind tvri pe 97w de la sfarsitul lunii martie/2011.a disparut misterios la miez de noapte,fara ploaie fara vant.
am verificat boxa cu alta boxa,lnb-ul cu altu' identic.prind totul cum era cu exceptia la 12152h20000
am tras de antena sus-jos,stanga-dreapta in toate pozitiile si nimic. stie cineva ceva?
am trimis mail la tvri dar nu sufla un cuvant inapoi si mie scarba de asa atitudine.
va rog, raspundeti daca stiti ceva!
Salut,probabil ca antena sa miscat.Nu am probleme cu TV ROM.sa fi sigur ca fregventa LNB-e 10 750 si o data ce esti pe TP-12 152 misca foarte usor de antena,e destul de delicat mai ales daca ai un 33',daca ai o antena de 39'atunci e mai simplu si ar trebui sa-ti gasesti un TV mic pentru a incerca sa te duci afara pentru a vedea ce faci....dane de stire daca ai reusit...