View Full Version : are cineva cutia up and running on rcs cu iks
gigibecali
11-15-2010, 04:40 PM
stie cineva cum sa pot pune un viewsat ultra up and running on rcs1 2 3 and otv.....tnx...!!!!!!!!!!!!
henric
11-16-2010, 12:27 AM
stie cineva cum sa pot pune un viewsat ultra up and running on rcs1 2 3 and otv.....tnx...!!!!!!!!!!!!
Toate posturile Rominesti pe Globecast (97W) sint codate in Nag.3.Tot ce poti face cu ViewSat Ultra sau cu ori care alta marca e sa vizionezi TVR INT.,singurul canal Rominesc ramas FTA.Pentru celelalte posturi internetul ramine o bosibilitate.....:okay:O zi placuta....
nutzu
12-05-2010, 11:48 PM
o alta modalitae e sa platesti la Ntouch :) eu am si sint multumit,au 25 de canale dintre care numai 2-3 interesante in rest garbage.
De unde este ntouch, cum functionaza si cit $ ?
henric
12-06-2010, 06:02 AM
De unde este ntouch, cum functionaza si cit $ ?
Ime,Google Ntouch Tv.com si vei avea toate informatiile necesare.E ocompanie direct din Rom. si nu ai nevoie de antena ,cutia se cupleaza direct la internet si tv.Am inteles ca ai nevoie de oconectie rapida si ilimitat daca se poate ,ca maninca foarte mult.Poate unul dintre membrii Rom .care au ne pot mai multe detalii exacte....Multumesc.:yes:
nutzu
12-06-2010, 04:00 PM
Ime,Google Ntouch Tv.com si vei avea toate informatiile necesare.E ocompanie direct din Rom. si nu ai nevoie de antena ,cutia se cupleaza direct la internet si tv.Am inteles ca ai nevoie de oconectie rapida si ilimitat daca se poate ,ca maninca foarte mult.Poate unul dintre membrii Rom .care au ne pot mai multe detalii exacte....Multumesc.:yes:eu o am de 2 ani,cumpar abonamentul anual,nu stiu cit e un abonament anual acum dar atunci era cam 19.99 pe luna daca te conectai pe tot anu,da e adevarat treb sa ai conectie buna,eu am rogers cu 10mbs si limita de 100GB pe luna,daca ma uit cam 4-5 ore pe zi nu ma duc over plus imi mai ramine sa mai downlodez si citeva movies si restul ce mai am de facut,caliatea imagini e foarte buna,plus poti vedea emisiunile si filmele si ce ai pierdut 3 zile in urma,mai au adaugat un canal acum numai cu fotbal cea ce cred eu e o chestie calumea eram satul sa to caut pe net cite un meci.
Daca trebuie sa trimit bani in tara nu am incredere. Mai bine le trimit banii la parinti. Canale de fotbal sint 2 pe dn (fsc & fsc+). Deasemenea kuwait2 transmite pe 97w.
henric
12-07-2010, 12:53 AM
La inceput toata lumea era incintata dat cu timpul opiniile sa-u impartit,nu stiu daca e adevarat dar am auzit ca tot muta canalele dupa gustul lor,probabil cum se inteleg si ei cu dilurile cu companiile de TV.
Are cineva abonament direct cu GC?????:bump:
nutzu
12-08-2010, 04:57 AM
Daca trebuie sa trimit bani in tara nu am incredere. Mai bine le trimit banii la parinti. Canale de fotbal sint 2 pe dn (fsc & fsc+). Deasemenea kuwait2 transmite pe 97w.nu treb sa trimeti bani in tara ca sa te abonezi la Ntouch lol,dute pe site-ul lor si o sa vezi cum e,anyway is u'r choice,fsc si fsc + sint ok dar lipseste ceva divizia A cu JIJI si ai lui :)am o antena pe 97 dar nu m-am uitat la ei de 1 an nu ai ce vedea acolo.
nutzu
12-08-2010, 05:00 AM
La inceput toata lumea era incintata dat cu timpul opiniile sa-u impartit,nu stiu daca e adevarat dar am auzit ca tot muta canalele dupa gustul lor,probabil cum se inteleg si ei cu dilurile cu companiile de TV.
Are cineva abonament direct cu GC?????:bump:e adevarat ca muta canalele dar la 20$ pe luna sint destule decit sa dau la GC pe satelit 34sau43$ pe luna pt 3-4 canale.
henric
12-08-2010, 01:07 PM
e adevarat ca muta canalele dar la 20$ pe luna sint destule decit sa dau la GC pe satelit 34sau43$ pe luna pt 3-4 canale.
ai dreptate pretul e foarte bun pentru ce ofera,iar pentru GC nu stiam ca te mai poti abona..oricum it-i trebuie si cutia de la ei.:rolleyes:
nu treb sa trimeti bani in tara ca sa te abonezi la Ntouch lol,dute pe site-ul lor si o sa vezi cum e,anyway is u'r choice,fsc si fsc + sint ok dar lipseste ceva divizia A cu JIJI si ai lui :)am o antena pe 97 dar nu m-am uitat la ei de 1 an nu ai ce vedea acolo.
Numai ce am vazut prima repriza de la cluj cu roma si daca asta este campioana in tara, ma intreb cu arata celelalte echipe....
nutzu
12-10-2010, 04:40 PM
Numai ce am vazut prima repriza de la cluj cu roma si daca asta este campioana in tara, ma intreb cu arata celelalte echipe....cluj nu mai e demult campiona,anyway eu sint multumit cu ce platesc pt ntouchtv mai ales ca nevastamea e inebunita dupa serialele de pe protv international si decit sa ma chinui pe net sa le vad,ba cite-o data merge ba cte-o data se intrerupe mai bine pe ntouchtv si le am pe 47" cu o caliate destul de buna.
Asta este cu nevestele. A mea nu vrea sa renuntam la cablu desi i-am aratat ca serialele ei sint si pe satelit. motiveza ca abia a invatat unde si la ce ora sa le gaseasca pe cablu.
henric
12-11-2010, 01:15 AM
Asta este cu nevestele. A mea nu vrea sa renuntam la cablu desi i-am aratat ca serialele ei sint si pe satelit. motiveza ca abia a invatat unde si la ce ora sa le gaseasca pe cablu.
Si eu am aceasi problema ...Se incurca de fiecare data in telecomenzi...:innocent: