Log in

View Full Version : polish channels

puchatek767
12-29-2012, 08:53 PM
Any polish channels working on nfps?

lacoster7
12-29-2012, 09:03 PM
takie same jak na rybce, ciagna je z tego samego servera

puchatek767
12-29-2012, 09:09 PM
Thanks ziomal, mozesz podac jakie?

eramnauth
12-29-2012, 09:16 PM
Most of the polish channels 9883 to 9890 on 118W are up..

modny069
12-29-2012, 11:48 PM
Czy polish channels robia na rocket i jakie ?

zboj45
01-03-2013, 01:35 AM
takie same jak na nfps

janusz
01-03-2013, 04:09 AM
nfps i fish ten sam krap.Dzisaj sa tylko tv24 itvn,polsat2.Wszystkie inne zniknely.

lacoster7
01-03-2013, 06:56 AM
dzisiaj kino bylo na rybce, moaja pani dzwonila ze ma, teraz znowu nie ma.
tvn znika na jakis czas i znowu sie pojawia.

dobrze jednak ze nic nie kupowalem, szkoda kasy wywalac na te zasrane IKS servery.
O kant dupy potluc ten caly szmatlawy IKS interes.

BTW, ET forum idzie out by Jan 19, total nie chce sprzedac i odnawiac.
Bedrock tavern dzisiaj przestalo istniec, przekierunkoalo mnie na jakies gowno.

Nie wiem, czy cos sie szykuje, czy po prostu best sites padaja.
Podejrzewalem, na poczatku, ze cos sie ma pokazac, i ze strachu zamykaja te sites, zeby nie brac odpowiedzialnosci, albo ze Dish/Nagra zastrasza site owners przed pojawieniem sie hack na dish.

Parszywe czasy nastaja.
Jesli tak dalej pojdzie, to koniec, zostanie tylko ten zasrany IKS.

El_Pendejo
01-03-2013, 11:53 PM
Parszywe czasy nastaja.
Jesli tak dalej pojdzie, to koniec, zostanie tylko ten zasrany IKS.

Subscription .........

Vitek
01-04-2013, 11:13 AM
ja do marca ubieglego roku ogladam polskytv i smieje sie z iks.

wamak52
01-07-2013, 01:57 AM
masz racje polskiej tv jest tyle i internecie ze cale IKS-y mozna olac

s_7777
01-10-2013, 04:04 PM
Czy dzialaja polskie na ktoryms serverze na dzien dzisiejszy?

lacoster7
01-10-2013, 11:28 PM
podobno na kaanan, ale nie odpowiada na PM, box is full, prawdopodobnie nie potrzebuje wiecej clients.
Panowie i panie, czy ktos ma skierowana antene na 148 satelite??????
Na lyngsat go nie podaja, ale lyngsat jest BS, very outdated.

Tutaj jest link , i podobno ten satelita dziala, ostatnio sprawdzano w styczniu, message na samym dole tego linku.

hxxp://uplink.jameslong.name/chan148.html

Na tym satelicie zawsze byly polskie channels w unscrambled form.

zimno jest, nie chce mi sie zakladac anteny i samemu sprawdzac czy satelita dziala, i durna sasiadka zraz bedzie dzwonila do inspectora, ze antena nie uziemiona itd....

kazik2
01-18-2013, 06:50 PM
witam!!
czy ktos moze potwierdzic polskie kanaly dzialaja na ROCKET albo/i na NFPS?
nie wazne czy mroza, czy sa w HD, itd.
interesuje mnie tylko czy polskie sa oferowane (ktore?), czyli po ustawieniu anteny 118 powinny dzialac.
dziekuje z gory za odpowiedz/i

mietek
01-18-2013, 09:55 PM
Byly ale odplynely razem z rybka a na serio nie ma juz od miesiaca.
Trzeba szukac login z polskimi gdzie indziej,czy byly albo sa w HD to watpie

kaszub
01-20-2013, 12:48 AM
slyszalem ze na kiks dzialaja

hetman
01-23-2013, 08:33 PM
Dzis wlasnie wrocily polskie na satlobo.

lacoster7
01-26-2013, 06:53 PM
Polskie sa na latin IKS. Dzisiaj otrzymalem potwierdzenie.
Pare dni temu raportowali mi ze sa na satlobo i kaanan, ale zadne kutafony, milczki pijawki, co maja access do tych serverow nic nie mowia, co i jak, jakie swieca.
~~~~~~~~~~~~~~~
jest free trial na bev na ultimate:
Free trial na bev: na weekend
iks.webhop.biz
username: trial
pass: trial
port 25000
des 1234567890123456789012345678

Polonia swieci na 711 channel, 14:50 i 19:50 Central time, leci Czas Honoru, najlepszy serial na publicznej tv.
Odcinek 63, we wtorek powtorka o 6 rano, ale free trial sie skonczy do wtedy.
~~~~~~~~~
Nikt dalej nic nie wie, czy satelita 148 jest dalej czynny ?????????
jesli ktos sprawdzi, ze jest, to zamontuje antene, i znajde polskie na tym satelicie,
przynajmniej kilka, beda w unscrambled form.
Napewno te, ktore maja advertisement na ameryke.

jestem troche chory, i nie bede ryzykowal wylazic na mroz, jesli ten satelita jest nieczynny, lub go nie ma.

mietek
01-30-2013, 01:27 AM
a dzis chyba juz wszedzie wrocily ( do nastepmego ECM)

lacoster7
01-30-2013, 01:46 AM
a dzis chyba juz wszedzie wrocily ( do nastepmego ECM)

yeah, do czwartku.
Pokazal sie jakis nowy seeder i sprzedaje polish channels do wiekszych IKS servers.
Zdaje sie ze wiem kto to jest.
Leci na szybka kase od duzych IKS boys.

ale balwan mialby duza wiecej pessos, gdyby sprzedawal tylko polakom, rzucili by sie hurmem.
dlugi czas nie bylo polskich, on mial, po ostatnim ECM byl blackout na polskich tylko dwa dni.

Malenki serverek, mniej niz sto ludkow.

No ale to jego broszka, nie moje malpy

lacoster7
02-02-2013, 05:51 PM
Panowie, czy moglibyscie podac na jakich serverach polskie dzialaja?????
Jakie polskie channels????
Czy freezing wystepuje, czy nie ???????
ile pessoss za miech?????
metoda platnosci, poniewaz bezpieczenstwo jest bardzo wazne, unikac resellers, paypall i prvate bank cards. Najlepiej viza/master vanilia prepaid.
~~~~~~~~~

Udaloby sie ustalic, jaki server jest najlepszy, najtanszy i najbardziej bezpieczny

Teraz jest najlepsza okazja, poniewaz wyglada na to, ze nie bylo czwartkowego ECM, i duzo serverow ma polskie.

wiekszosc z nich ciagnie jak pijawki z jednego centralnego servera.
Ale duzo tez zalezy od tego jak server jest ustawiony, gdzie jest, timing and etcetera.
No i zalezy od lokalizacji odbiorcy
~~~~~~~~~~
Mysle, ze mozna by ustalic gdzie sie zwrocic z bolami o polskie channels.
==========
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx.
--------
Dzisiaj leci na Poloniee o 13:45 Czas Honoru, powtorka o 19:45 i we wtorek o 6 rano wedlug Central time.

mietek
02-02-2013, 11:13 PM
dzialaja (wszystkie) i to na wielu a cena toxx do yy a to suma wzgledna w zaleznosci od ilosci dobrych (zlych)czwartkow.Np w grudniu postny dostawca kosztowal .aa na dzien dzialania a w styczniu to juz bb za dzien.Kase trzeba bulic z gory i zawsze jest zwiazane z tym ryzyko ale jak do tej pory ja jestem do przodu i ogladam polskie ,czasami z przerwami ktore mozna wykozystac na wypicie piwka
cale fta to zabawa a na serio to trzeba wykupic abonament od znanych dostawcow

lacoster7
02-03-2013, 02:25 AM
Dzieki za info i opinie.
Nie wiem, ale ztego mojego doswiadczenia, to wyglada na to ze najbezpieczniej to wykupywac na nie wiecej niz na miesiac.
Z tego co czytam i slysze, to najtaniej jednak wychodzi nfps, ale oni nie mieli dlugi czas polskich.
Podobno maja teraz, ale jak to dziala u nich, to nie wiem.

znajomy dal mi cynk do malego serverka, nie wiecej niz setka ludkow, w mojej okolicy, polskie swieca wszystkie, no any freezing.
15 pessos na miech, pierwszy miech darmo.
moge podlaczyc dwa receivery, byle tylko byly na tym samym IP.
Wychodzi mi 7.5 na miech, nie wiem czy dlugo bedzie mial polskie, bo zadnych polskich ludkow nie ma.
A ogladac inne, nie mam ochoty.

Zrobi sie cieplej, to sprubuje ustawic dish na 148, tam na pewno sa polskie w unscrambled form, zawsze byly, scan nic nie da, bo nie maja SID.
Jakos nikt nic nie pisze o tym sat, lyngsat nie podaje, ale wiem ze jest.
Musze znalezc stara liste i sprawdzic co tam jest.

TVPinfo zdjeli z Glorii, zostalo tylko polonia i tele5.Ale guide na tvpinfo dalej jest na tele5.Dziwne, sv podaje na tvpinfo na 118 empty EPG.
Zobacze jeszcze satopia, zawsze podaje EPG.

Z comcast tez zdjeli tvpinfp, oni mieli z Glorii, dish napewno zrobilo jakis deal, zeby mieli wylacznosc na transmitowanie tego kanalu, ale podaja go w innych parametrach.
Widocznie dalej jest na Glorii, ale ukryty, napewno wyjeli ze stream SID

janusz
02-15-2013, 03:35 AM
Na nfps sa wciaz wszystkie polskie.Tvpinfo tez jest.

lacoster7
02-15-2013, 05:24 AM
jazda za darmo na glorii, nie wiem co sie stalo, ale jak wrocilem do domu, patrze na tv polonia, na moim glorii sub receiverze, message: not authorized, channel swieci.
Zaczalem przerzucac z tele 6 na polonie, i po paru przerzutkach message zniknela.
A takze scramble sign.
channels sa w unscrambled form now.

sprawdzilem na sv, oba channels swieca. Unscrambled.

Jasny gwint, zapomnialem ze dzisiaj czwartek i lecial dobry serial :oficerowie. juz go wiecej nie powtorza.

Tu sa danetych channels:
97 sat, west
12082 , 22000 ,v ,3/4
Tv Polonia ,v 560, a 561, pcr 560
tele 5 , v 2160, a 2120, pcr 2160
Tv Polonia

lacoster7
02-16-2013, 02:33 PM
No i juz sie naogladalismy.
W nocy wrocily te dwa kanaly na N3.
Trzeba zrobic IKS na Glorie i puscic za friko dla wszystkich.
Musze sie za to zabrac.
Moze sie jakos uda, musze zczytac 110 plastic, popprzednia na tym receiverze, 110 v6, mam gdzies script, musze to znalezc, myslalem ze to jest wersja 09, ale teraz patrze po tym jak 142 przeszla na G06, pokazuje wersje 06.
Czyli jest szansa.
Bez czytania Tsop na receiverze, jest ukryty pod duza epoxy patch, i wywalic to kwasem, to mozna latwo upierdolic Tsop.

janusz
02-17-2013, 03:31 PM
Zrob to Lacoster.

mietek
02-17-2013, 04:36 PM
zanim podlaczylem motor to juz gratka sie skonczyla

misio58
03-05-2013, 06:48 PM
na tv101 chodza i niedrogo

mietek
03-05-2013, 08:36 PM
tv101 co to jest i co chodzi ?

misio58
03-08-2013, 07:28 PM
nowy IKS, maja male problemy z placeniem ale wkrotce ma byc OK

janusz
03-13-2013, 01:05 AM
Lacoster gdzie jestes.Powiedz co satalo sie z dummyteam strona.

markerola
03-16-2013, 01:29 AM
Lacoster gdzie jestes.Powiedz co satalo sie z dummyteam strona.

maja problemy

mietek
03-16-2013, 07:41 PM
teraz chyba Fish ma problemy,nie mozna wejsc na ich forum

lacoster7
03-17-2013, 07:09 PM
sorry guys, bylem zajety katowaniem swojego starego junk compa, no i siebie, nie wiem czy ktos mi podeslal virusa, czy sam cos spierdolilem uzywajac tych roznych durnych utilities, mialem win crystal 2 i naswinione na to win crystal 3, win crystal 2 nie moze przejsc przez ten obrazek: drzwi, 3 dni sie katowalem i zdaje sie ze spierdolilem wszystko na amen.
Mam teraz win cr3, potracilem pswrds na wiele sites, registrations wielu programs, jednym slowem kleska.

Jesli chodzi o dummy, to wczoraj i dzisiaj probowalem sie tam wjebac, nic nie idzie, moze nie zaplacili za domene albo server, zreszta nic tam nie bylo specjalnie

skladam nowe komps, bede sie katowal pare dni, ale moze ustawie ten comp room, mam juz dosc tych zasranych win.
jeden komp bedzie tak potezny, ze win xp nie bedzie widzialo calej pamieci, musze znalezc win xp 64, gdzies mialem
Win wiekszej wersji niz xp nie bede instalowal nigdzie, maja specjalne sockets, tak ze fbi i CIA moze sie latwo do nich dostac bez court order, na win xp jest to dla nich trydniej
Nie wiem, czy na nowych distros linuksa nie ma tych kurewskich sockets, znajac CIA mozliwosci penetracji wszystkiego, jest to calkiem prawdopodobne.
kupilem 5 sb6580, super modem/router, nowe, niektore byly sub, jedno mi dziala na comcrap
Nie sa to modems puma5, tak ze forceware tak jak na 6120 na nich nie pojdzie.
ale soft maja wspanialy, cos jak wrt tomato i haxor w jednym.
Bonded na 8 channels up i 4 down.
Musze jednak podlaczyc do nowego kompa, z NIC card na 1000, stare komps mam do 10/100, albo dokupic NIC card na 10/100/1000, jesli znajde cos taniego

Na razie przetestuje te modems na nowym kompie, na starym jedno na razie dziala, nawet nie wiem czy przez wifi czy jest subbed normalnie, ale szybkosc jest slaba 12/3, chyba poprzedni user nie zaplacil za full speed, tak ze uzywal go jak D2 modem.

Z tym docsis i modemami trzeba wreszcie skonczyc zabawe, za duzo czasu, przerzuce sie na wifi i silne anteny, nie wiem za jaki huj ja sie tak katowalem do tej pory tymi zasranymi modemami, za duzo czasu
Trzeba znalez prostsze rozwiazania zanim zwieksza security wifi, mozna teraz jechac z dobra silna antena do 6 km, i w wielu przypadkach nie potrzeba lamac encryption na pswords do czyichs lan

mietek
03-17-2013, 08:14 PM
bardzo skomplikowane nawet nie wiem o co chodzi

StanW
03-17-2013, 08:45 PM
bardzo skomplikowane nawet nie wiem o co chodzi
Mam ten sam problem z większościa postów lacostera, spróbuj to :

http://translate.google.com/#af/pl/

zboj45
03-18-2013, 04:45 AM
WOW---stasio SIĘ odezwał

kazik
03-19-2013, 07:33 PM
sorry guys, bylem zajety...
jak znajdziesz wolna chwile to napisz jeszcze cos, super rzeczy opowiadasz

:thumbsup:

mietek
03-19-2013, 08:12 PM
i po Polsku tez

lacoster7
03-20-2013, 02:54 AM
Mam ten sam problem z większościa postów lacostera

Eh , wystarczy ze jedna osoba rozumie, a jestem pewien, ze jest taka.

hey Stan, dawno cie nie bylo na nowym satfix, heh he , chyba nie masz nic na poprzek, ze wpadam tu od czasu do czasu, moja obietnica dotyczyla starego site.
Wpadam tu rzadko i jedynie z pewnych powodow bezpieczenstwa, mam nadzieje, ze private PM's nie sa czytane przez nikogo.

PS
Mail is wyslane, jesli nie otrzymales, to daj znac, panie ....., ciekawy jestem jak Ci zaskoczy i czy zaskoczy

StanW
03-21-2013, 01:51 PM
Make yourself at home. :thumbs:

Tutaj nikt nie czyta(ł) prywatnej korespondencji.

zboj45
03-21-2013, 02:45 PM
Stan, can you explain why you pulled my post? there is nothing offensive in it whatsoever.

StanW
03-21-2013, 02:53 PM
What makes you think that I had anything to do with it ? ;)

RULE #8
~MOVE, EDIT, & DELETE~
Staff may, at their sole discretion, move, edit, or delete any post considered to be inappropriate for either the site or a particular forum. Such activity involves judgment on the part of the staff. If you feel a post has been wrongly deleted, moved, or edited, send a PM to that staff member and DO NOT post your grievance in the forums!

modny069
03-02-2014, 01:57 AM
Czy ktoś może odpowiedziec,polskie działają na rocket iks, i które?

mirjar
02-17-2019, 01:13 AM
They are still working ?

nobodyspecial
02-17-2019, 01:24 AM
Its a 5 year old thread